“Kedves Tamàs!
Egy régi kedves ismerősöm, Cs. A. említette nekem tavaly az Ön gyógyítási ideológiáját.
Én 2016-ban másodszor lettem súlyos rákos beteg, egy azt megelőző betegség szövődményeként. Sajnos későn diagnosztizálták, így szinte már végső stádiumban kerültem kórházba. Két hónap után kerültem haza, teljes testi rokkantként. Meglepő volt, hogy a leletek ellenére mennyi belső energiám és kisugárzásom maradt.
1 éven keresztül csak kerekes székkel tudtam közlekedni és teljes ápolásra szorultam. Az orvosok prognózisa elrettentő volt. Szinte mindenkit csak a remény éltetett. Én saját magamban, később a környezetemben kerestem az okokat a történtek miatt. Bűntudataim voltak. Csak egyet akartam: élni, élni és élni.
A tilalom ellenére elkezdtem tornázni, bíztam a saját testemben, erőmben. De sok minden ellentmondásokba ütközött, amiket nem értettem és nem voltam képes felfogni.
Egy szép napon a maga üzenete, amit A.-n keresztül küldött nekem, megváltoztatta az egész Életemet. Felnyitotta a szemem és mint annál, akit több száz éves hibernálás után újra ébresztenek, olyan csoda indult meg a szervezetemben valamint a felfogásomban.
Ma már rájöttem, hogy semmi sem történik hiába. Nekem ez az egész igazából egy megváltás volt a túlhajszolt, anyagias élettől és a vérszívó környezetemtől.
Ma csodabetegként kezelnek a jelenlegi eredményeim alapján az orvosi konferenciákon. Nem passzolok bele az átlagos klinikai sémába. Csak nálam hatnak ilyen jól a legújabb gyógyszerek. Egy fenomém lettem az összes kórházi dolgozò számára.
Igaz, nem utasítottam el minden gyógyszeres kezelést, de a mennyiségét és mértékét saját magam irányítom. S nem utolsó sorban kiegészítettem természetes dolgokkal, legfőképpen a keserű sárgabarack maggal.
A jelenlegi stabil állapotomat és a hozzá tartozó pozitív hangulatomat Önnek, illetve annak a pár sornak köszönhetem, amit Maga ajándékozott nekem.
Azóta nincs ellenségem, az idegen sejtekkel megtanultam együtt élni. Azt is mondhatom, hogy barátság alakult ki köztünk. Élni és élni hagyni. Egyensúlyban vagyok velük is és önmagammal szemben is.
Tiszta szívből köszönöm, hogy megosztotta velem a tudását. Kívánom, hogy sok más emberkének is ugyanennyi szerencséje legyen, mint nekem.
Minden jót kívánok Önnek és Szeretteinek.
Mély tisztelettel:
V. H.
Németországból”
Hozzászólások